Het werk als instructeur en docent

Nadat ik mijn diploma Vakgroep Instructeur heb gehaald in 1991 ben ik lid geworden van de Bond van Orkest Dirigenten en Instructeurs.
In 1993 ben ik begonnen bij de slagwerkgroep van muziekvereniging de Eendracht uit Almelo
Andere verenigingen waar ik eveneens met plezier werkzaam ben geweest waren:
Orpheus uit Bathmen 
Amacitia uit Boerhaar
Olsterharmonie Olst. 
Salland Lierderholthuis.
K.C.M.V. Advendo Nijverdal.

Voor enkele jaren mocht ik les geven bij muziekvereniging Emos uit Daarle, vanwege het aantrekken van leerlingen binnen mijn eigen groepen kon ik daar de tijd helaas niet meer voor vrijmaken.

Mijn huidige werkzaamheden verricht ik momenteel als docent en instructeur voor de muziekverenigingen

  1. . St Caecilia Bornerbroek.
  2. . De Bergklanken Luttenberg.
  3. Sempre Crescendo Diepenveen. 

Ik heb mooi resultaten mogen behalen zoals het Nederland's / Europees kampioenschap en ervaring op verschillende onderdelen zoals Mars, Podium, Indoor percussion.

Dat het instructeur en docent zijn, iets anders is dan alleen een diploma merk je al gauw.
Het is iets meer dan muziek uitzoeken en 4 tellen vooraf of een beetje les geven.
Het is voor mij de leukste baan die er is, het werk wat je doet zet zich om in resultaat die iedereen kan zien. Leuke goede slagwerkers die je later weer terug ziet in o.a. “De Wereld Draait Door” het kan niet mooier.
Hier zie je twee filmpjes van de Paceshifters (Koen Klarenbeek) en Sence of Urgency (Tom Kleywegt) ook Koen en Tom hebben een opleiding genoten binnen een slagwerkgroep, het is zo mooi als docent te zien hoe jongens zo bezig zijn met hun hobby en dan uiteindelijk hun kennis omzetten in de muziek van hun eigen smaak en let wel als docent probeer je een opleiding te sturen, maar uiteindelijk is het de drummer zelf die er iets mee doet door zijn eigen inzet en dat is bij Koen en Tom zeker aanwezig Koen en Tom " Succes in de toekomst met de Band "The Paceshifters en Sence of Urgency"

 

slagwerkdocent.nl download