Informatie over de Online opleiding

Deze leer methode helpt je door de stukjes heen en de manier waarop, eenvoudiger kan het niet.
De doelstelling van deze online methode was, om de woorden "moeilijk of ik ben het vergeten" om te zetten naar "eenvoudige uitleg met muzikale ondersteuning" en muziek leren spelen op een leuke manier en dat is gelukt. Het is een methode ter bevordering van het speelplezier, zelfvertrouwen en kwaliteit van de leerling, een bijkomstigheid is, dat het ook leuk is om de methode te gebruiken op scholen met o.a. Digiboard of zelfs in de woonkamer als u beschikt over een bijvoorbeeld Samsung televisie met internet. 

Het is niet zomaar een opleiding die verteld dat je het wel kunt leren in een paar weken.
Want eerlijk dat is nog niemand gelukt.
De methode is in eerste instantie ontwikkeld, als antwoord op vragen van leerlingen en ouders, van datgene dat leerlingen in het verleden als moeilijk hebben ervaren, maar ook om een leerling meerdere handvaten te geven. 
Het is een methode die de tijdsduur van de opleiding aanzienlijk kan verkorten, je kunt je eigen snelheid bepalen door vooruit te werken. 
Het is een opleiding die tot doel heeft, je muziek te leren spelen naar de landelijke maatstaven op een professionele manier, zoals dat bij de muzieklessen veelal binnen muziek verenigingen en muziekscholen, gegeven worden. In deze methode heb ik c.a. 33 jaar ervaring gelegd en de methode is in de laatste 13 jaren zo uit ontwikkeld, dat deze methode voor iedereen toegankelijk en te doen is, Mits men natuurlijk wel over zelfdiscipline beschikt.

Wat vind je in de online lessen:

Alle Theorie wordt mondeling met video's uitgelegd met voorbeelden van noten, punten, bogen, tempo, dynamiek enzovoort. Bij elke les zit een overhoringstoets, telkens als deze toets gemaakt wordt staan de vragen en antwoorden door elkaar een theorie boek is men naast deze methode niet nodig, alles wat men kennen moet voor een slagwerk A of B diploma is in de online lessen verwerkt.

Praktijk:
 
De ritmische bouwstenen passen bij het nieuwe raamleerplan per niveau en komen uitgebreid aan de orde. 
Deze bouwstenen worden uitgelegd , voorgeteld en voorgespeeld. Tevens kun je de bouwsteen oefeningen op verschillende tempo's meespelen.

Beschik je zelf al over een lesboek, maar wilt graag meer, dan alleen het boek of betere ondersteuning, zodat je nieuwe dingen thuis beter onder de knie wilt krijgen, of ook wel eens vergeet. Dan geeft je deze methode voldoende ondersteuning om ook te helpen met de bouwstenen en Theorie zoals in je eigen lesboek. 

Voor meer informatie of prijzen, kunt u, uw vraag stellen via het contact formulier. 

Met vriendelijke groet,

Gerrit Reijnders

slagwerkdocent.nl download